dilluns, 6 de setembre del 2010

Inici de curs 2010

Benvinguts de nou subscriptors, aprofitem l'ocasió per informar-vos del funcionament d'alguns serveis per al present curs:

Calendari escolar
Com sabeu iniciem el curs escolar el dijous 9 de setembre de 9:00 a 13:00. Us adjuntem imatge i pdf amb el calendari.
Calendari escolar.jpg

Escola matinera
Seguint amb l'implantació del servei d'escola matinera (7:30 fins 9:00-9:30 hores), s'inicia el servei el primer dia d'escola 9 de setembre. El preu d'aquest servei serà subvencionat, us comunicarem el preu definitiu en breu.

Menjador per a setembre i juny
Enguany està garantit el servei de menjador per a setembre i juny. A diferència de la resta de l'any es tractarà de cathering però amb la mateixa empresa de tot l'any. El preu per dinar serà l'anual, o siga 3.94 € (recordeu que setembre i juny no estan subvencionats ni hi ha beques). El funcionament serà el de sempre, comunicar-ho a primera hora.

Ludoteca de setembre
Valesport, l'empresa que ens proporciona algunes extraescolars, ens ofereix també una activitat de ludoteca per al mes de setembre de 15:00 a 17:00 hores. Els preus oscil·len de 58 a 74 € i és posible utilitzar el servei dies solts. Us adjuntem un arxiu amb la fulla d'inscripció que haureu de deixar els interessats el més prompte possible a la bústia de l'AMPA.

Llibres de text
En breu us enviare'm el llistat de llibres de text amb el preu i les dates de distribució.

Bono-llibres
Encara que la subvenció per als llibres ha disminuit lleugerament segueix cobrint la major part del preu dels llibres. Podreu recollir-los per als alumnes de primària a la direcció de l'escola de manera escalonada per nivells segons s'us informe el primer dia d'escola. Necessiteu presentar els bono-llibres els dia de la distribució per tal de que s'aplique la bonificació.

Gràcies per la vostra atenció i bon curs