dilluns, 14 de setembre del 2015

Escola Matinera 2015-2016



Us facilitem la informació que ens fa arribar l'empresa encarregada d'aquesta activitat, Grup Didàctic, així com el document d'inscripció 



Deixeu-ho en la bústia de l'AMPA abans del 24 de Setembre



Grup Didàctic naix en 2008 davant la necessitat de cobrir espais socioeducatius en una societat que els demanda més dia a dia. La nostra motivació és recolzar les comunitats i organitzacions socioeducatives en el desenvolupament de polítiques i accions de millora de les condicions socials de les persones a les quals atenen. 

Les nostres activitats abasten des de la intervenció social, formació especialitzada i la participació, desenvolupant accions comunitàries en els àmbits de l'educació, salut, convivència, gènere i orientació laboral. 

PER QUÈ PROMOURE UN PROJECTE DE “ESCOLA 


El ritme de vida de la societat és frenètic, una vegada finalitzat el període estival, toca torna al ritme habitual. Els xiquets tornen al col·legi, i de nou surt a la llum, de vegades, la incompatibilitat entorn de l'horari escolar i laboral dels pares/mares. Per tant, fa falta crear espais on els xicotets gaudisquen des d'un aspecte lúdic del seu propi treball, tractant de comprendre i assimilar valors de tolerància i respecte. 

Activitats sempre destinades a l'estimulació dels xiquets, perquè a l'hora de l'entrada tinguen les piles ben carregades. També s'han de desenvolupar aquests projectes per tractar de conciliar l'horari laboral dels pares/mares amb les dels seus  Amb tot això, us proposem un espai lúdic i divertit, una diversió orientada i dirigida per desenvolupar en el participant sentits crítics enfront de la societat, per poder triar de manera 

Amb tot això, us proposem un espai lúdic i divertit, una diversió orientada i dirigida per desenvolupar en el participant sentits crítics enfront de la societat, per poder triar de manera lliure i independent.

A QUI VAN DESTINATS AQUESTS SERVEIS?


El servei de “Escola Matinera” va dirigit a tots els alumnes del centre amb edats compreses entre els 3 i els 12 anys.

  • Horari de 7:30 a 9:00, de dilluns a divendres. 
  • Els educadors estaran en possessió de la titulació
  • Aportació per part de l'empresa del material necessari per al desenvolupament del servei (jocs de taula, peluixos, folis, pintures, tisores...)
  • Pagament mensual de 35€ per domiciliació bancària.

  • Data límit per a baixes, el 25 de cada mes. 

METODOLOGIA DE LA “ESCOLA MATINERA” 


Dins dels marges que ens dóna el fet d’utilitzar una metodologia de “Descobriment Guiat”, en la qual l'educador ofereix unes pautes i directrius de treball, les activitats realitzades en aquest horari pels alumnes participants seran sempre de lliure elecció, considerant que és un temps d'oci.

 Les activitats que realitzarem són d'interior i d’exterior: 

  •  Activitats d'interior: es realitzaran a l'aula: tallers, manualitats, jocs de taula, foment de la lectura i jocs d'interior. 
  •  Activitats d'exterior: es realitzaran al pati i estaran formats per: activitats esportives, jocs tradicionals i jocs de cooperació.