dilluns, 23 de novembre del 2015

Sonia Fort


Es per a mi un plaer aprofitar aquest espai que m'han brindat en aquest blog per a poder
saludar-vos i poder donar la benvinguda aquest nou curs escolar a tots els pares i mares i en especial als que enguany s'han afegit a aquesta gran família que formem.
Per a mi l'escola es com un vaixell que navega en les aigües canviants d'aquest món.
Aquest vaixell està carregat de tresors que nosaltres hem de cuidar i hem de portar a bon port durant un llarg període. Aquest tresor son el nostres xiquets.
Durant aquest període els acompanyarem en el seu camí cap als diferents coneixements i els donarem estratègies per a saber resoldre els problemes que pugen sorgir al llarg de la vida i els ensenyarem, a través dels valors, a ser bones persones.
Aquesta tasca encomiable es pot aconseguir si tots junts treballem, si tant a casa com a l'escola anem tots a una.
El proper 26 de novembre, es celebraran les eleccions al Consell Escolar del centre. Allí es decideixen moltes coses relatives al funcionament de l'escola. Des d'ací us anime a formar part i acudir al centre a elegir els vostres representants.
Aprofite també per a donar les gràcies a tots els pares i mares per la llavor que realitzeu de col∙laboració amb els mestres i per la preocupació que teniu per a que cap xiquet li falte de res.
Tots junts treballem per als nostres xiquets i xiquetes, per a que vinguen contents, amb il∙lusió i amb moltes ganes d'aprendre .
Enhorabona per formar part d'aquesta gran família!

Sonia Fort ,