dimecres, 6 d’abril del 2016

Fira Llibre Solidària 2016



Estimades famílies

Enguany la  Fira del Llibre Solidària serà el Divendres 22 d’abril (per als escolars) i Diumenge 24 d’abril ( per a tot el poble) 

 CAL QUE LES FAMÍLIES COL·LABOREM.      COM ?

Esperem les vostres donacions de llibres, tant infantils com juvenils i d’adults, en bon estat, per a la Fira del Llibre Solidària, dipositeu-los a la caixa que trobareu a l’escola a l’entrada de l’edifici de primària. També arreplegarem jocs educatius. 

Cada xiquet ha  d’aportar almenys un llibre per a que hi haja prou exemplars per a tots.
Els escolars visitaran la Fira del Llibre Solidària situada al Parc de l’Alter el divendres 22 d’abril, dins de l’horari escolar, acompanyats pel seu tutor o tutora. Allí es podran comprar els llibres al preu d’un euro.

Els llibres que es venen són de segona mà i provenen de les donacions que efectuem les famílies.

La recaptació de la Fira serà entregada a Càritas d’Alcàsser. 

L’AMPA necessitarà la vostra col·laboració  en la Fira del Llibre Solidària per als escolars (divendres 22 d’abril matí )  També podeu col·laborar atenent la Fira Solidària oberta a tot el poble el diumenge 24 d’abril de matí al Parc de l’Alter o prèviament en la 
classificació dels llibres, trasllat al parc i muntatge de les parades de venda.


 En els pròxims dies es repartirà un bulletí per omplir si voleu col·laborar

                                           Moltes gràcies.

*******************************************************************************************************
Estimadas familias 

Este año la Feria del Libro Solidaria será el Viernes 22 de abril (para los escolares) y Domingo 24 de abril ( para todo el pueblo) 

HACE FALTA QUE LAS FAMILIAS COLABORAMOS. ¿CÓMO ?

Esperamos vuestras donaciones de libros, tanto infantiles como juveniles y de adultos, en buen estado, para la Feria del Libro Solidaria, depositadlos a la caja que encontraréis en la escuela a la entrada del edificio de primaria. También recogeremos juegos educativos. 

Cada niño tiene que aportar al menos un libro para que haya bastante ejemplares para todos.
Los escolares visitarán la Feria del Libro Solidaria situada al Parque del Alter el viernes 22 de abril, dentro del horario escolar, acompañados por su tutor o tutora. Allí se podrán comprar los libros al precio de un euro. 

Los libros que se venden son de segunda mano y provienen de las donaciones que efectuamos las familias. 

La recaudación de la Feria será entregada a Càritas de Alcàsser. 

El AMPA necesitará vuestra colaboración en la Feria del Libro Solidaria para los escolares (viernes 22 de abril por la mañana) También podéis colaborar atendiendo la Feria Solidaria abierta a todo el pueblo el domingo 24 de abril por la mañana al Parque del Alter o previamente en la clasificación de los libros, traslado al parque y montaje de las paradas de venta. En los próximos días se repartirá un boletín  para llenar si queréis colaborar 

Muchas gracias.